top of page
Photobooth in action.png

Arcade 

Photo Booth

De leukste Photo Booth van België

Gebruiksgemak

De Joystick en 2 verlichte knoppen maken het eenvoudig om de Arcade Photobooth te gebruiken. Ze zorgen eveneens voor dat unieke arcade gevoel.

Design

Met onze Arcade Photobooth haal je een uniek element op jouw feestje.

Het ontwerp van onze Photobooth is zo opgemaakt dat jong en oud aangetrokken worden tot de booth; zij denken een spel te kunnen spelen. De Arcade Photobooth doet iedereen denken aan de vervlogen tijd van het lunapark, waar we veel plezier beleefden. Eens ze aan de Arcade Photobooth zijn ontdekken ze dat je er geen spel kan spelen maar een super leuke foto kan nemen.

Onze toffe Arcade Photobooth bezorgt zo een instant smile op ieders gezicht. Geloof je het niet, lees onze testemonials of probeer het zelf eens uit. Succes gegarandeerd!

Geld inworp

Met het geld/jeton inwerp apparaat is het mogelijk om de booth te gebruiken bij een doelgericht publiek

Prints

Je hebt een grote keuze uit verschillende print formaten, zie FAQ. Voor ieder formaat maken wij een gepast ontwerp in de stijl van jouw event/feest. Het is mogelijk om meerdere te nemen foto’s op 1 print te plaatsen alsook het logo van uw bedrijf of een eerder genomen beeld.

Bruid Etelka quote.jpg

Bruid Etelka

In het begin was iedereen nog wat afwachtend om een plaatje te nemen maar dat duurde niet lang!

Achteraf hoorde ik van vele mensen dat ze het zeer leuk vonden, was echt een topper!

Weer met veel zorg in elkaar gestoken en super kwaliteit van de foto's. Voor de genodigden een fijn aandenken die ze direct kunnen meenemen en zelfs meer dan één foto!

Voor ons achteraf al die foto's nog kunnen bekijken is natuurlijk een super mooie herinnering.

Een echte aanrader!

unizo_rgb_shaded_0.jpg

Unizo Moerkerke

De fotobooth is een echte eyecatcher, op onze "nacht van de ondernemer" stond hij paraat.

De vele ondernemers waren laaiend enthousiast van het toestel. De branding op elke foto is een meerwaarde. flyers en andere media worden snel weggegooid, maar deze gepersonaliseerde publiciteit blijft lang op de salontafel staan.

Wij zijn overtuigd!

 • Welk type prints kan de Arcade PhotoBooth afleveren?
  U krijgt de keuze uit 3 vooraf te bepalen formaten print: 20cm x 15cm (+- 200 prints) 10cm x 15cm (+- 400 prints) 5cm x 15cm (+- 800prints) Afhankelijk van uw voorkeur maken wij een ontwerp op voor uw print
 • Wat gebeurt er met de digitale foto's
  U ontvangt alle foto’s digitaal en in hoge resolutie. Deze kan u delen met al uw vrienden op sociale media of zelf afdrukken en bewaren in een album.
 • Ontwerp fotoprint
  In overleg met u wordt er een ontwerp gemaakt voor de print. Dit kan in hetzelfde thema als uw uitnodiging opgemaakt worden.
 • Levering en ophaling Arcade PhotoBooth
  De Arcade PhotoBooth wordt de avond van het feest opgebouwd voor het feest begint. De ochtend nadien wordt deze terug opgehaald.
 • Transport
  Alle leveringen binnen een straal van 50 km van Moerkerke (Damme) worden zonder extra kost gefactureerd. Als uw feestje verder gelegen is wordt er een kilometervergoeding gevraagd van 35 eurocent/km. Voor meer info neem contact met mij op.
 • Support
  De Arcade Photobooth komt standaard met telefonische support. Dat wil zeggen dat er bij storing gebeld kan worden naar het opgegeven nummer. Daarna zullen wij u begeleiden om de Arcade Photobooth terug in orde te krijgen. Via de telefonische support bent u verzekerd van een geslaagd feest. Heeft u echter nood aan een operator die ter plaatse de Arcade Photobooth helpt bedienen? Vraag dit gerust bij uw bestelling en wij maken u een gepaste offerte.
 • Sociale Media
  Is er Wifi in de zaal dan kunnen we de foto’s meteen op sociale media posten. Hebben we geen internet ter plaatse, u krijgt alle beelden achteraf in digitaal formaat die u zelf kan posten op sociale media.
bottom of page